Kiégett egy busz Óbudán

2024.03.08. 14:33
A baleset az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M5-ös autópálya-csomópont előtt történt. Két személyautó és egy kamion ütközött össze, az egyik jármű szalagkorlátnak csapódott. A torlódás már több kilométer hosszú, a sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozás van.

Összeütközött két személyautó és egy kamion az M0-s autóút 27-es kilométerénél, Gyálnál, a Biatorbágy felé vezető oldalon. A baleset következtében az egyik jármű a szalagkorlátnak csapódott. A műszaki mentés elvégzéséhez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre. A sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani – írta meg a katasztrófavédelem.

A torlódás 2–3 kilométer hosszú, ezért aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Egyéb balesetek és torlódások

Az M5-ös autópályán Szeged irányában, Kecskemét után a 98-as kilométernél kamionmentés miatt a külső sávot lezárták – írta meg az Utinform.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál, a határállomás kilépő oldalán az erős kamionforgalom miatt 7 kilométeres a kamionsor.

Az M30-as autópályán, a 33-as kilométernél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es kilométernél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

Kigyulladt egy autóbusz Budapest III. kerületében, a Bécsi út és a Vörösvári út kereszteződésénél. A főváros hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, és két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Egy óbudai csoportban nyilvános videót is töltöttek fel az esetről:

Összeütközött két személyautó Sárkeresztúron, a 63-as főút, azaz a Dózsa György út és a Vörösmarty út kereszteződésénél. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítés:

Az M0-son megszűnt a dugó. 

Viszont az M5-ös autópályán Szeged irányában, Kecskemét után a 98-as km-nél kamionmentés miatt a külső sávot lezárták.