Fizetős lehet a WC-használat a Westendben

2024.03.10. 07:18
Már kihelyezték a forgókapukat és a fizetőautomatákat a Westend emeletén és metrószintjén lévő mosdókhoz. Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben fizetőssé teszi a WC-használatot a bevásárlóközpont, de hogy pontosan mikortól és mennyit kell majd fizetni, illetve a vásárlóknak lesz-e kedvezmény, arról egyelőre nincs hír.

Olvasói fotók alapján arról számolt be a 444.hu, hogy fizetős lesz a WC-használat Budapesten, a Westend bevásárlóközpontban.

A képeken az látszik, hogy már felszerelték a forgókapukat a mosdók bejáratánál, illetve az előtérben több fizetőautomatát is kihelyeztek már, noha még le vannak takarva.

A portál megkereste az idén 25 éves bevásárlóközpontot, hogy megtudja, mikortól élesítik a fizetőkapukat, mennyit kell majd fizetni a mosdóhasználatért, illetve a vásárlók számára marad ingyenes, vagy kapnak-e kedvezményt, esetleg kupont a WC-használatra – viszont a Westend egyelőre nem reagált.

A 444.hu cikkében megjegyzi, hogy nem a Westend egyébként az első pláza, amely bevezette a fizetős mosdót, a Corvinban már 2019 óta fizetős ez a szolgáltatás. Ahogy arról már írtunk néhány évvel ezelőtt, könnyen lehet, hogy ez a trend bevett szokássá válik.