18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A kapun hajították át a miskolci menhelyre vitt tíz hónapos kölyökkutyát

2024.03.13. 10:57
Kölyöktacskót hajított át egy férfi a Miskolci Állatsegítő Alapítvány kapuján. Az állat a betonra zuhant, és sérüléseket szenvedett, de a menhely dolgozói gondjukba vették, és hamarosan örökbe is lehet fogadni.

A biztonsági kamera felvételén látszik, amint egy fekete autó hajt a Miskolci Állatsegítő Alapítvány kapuja elé, amiből kiszáll egy férfi, kezében egy kölyöktacskóval. Az illető megközelíti a rácsos kaput, majd egyszerűen átdobja rajta a kiskutyát, és visszaindul az autóhoz.

A menhely munkatársai a kamerákon élőben látták, mi történik, így azonnal ki tudtak szaladni a bejárathoz. Kérdőre vonták az autóban ülő két férfit, hogy miért nem hívták fel őket, vagy csöngettek be, de érdemi választ nem kaptak. Felszólították a férfiakat, hogy ne menjenek sehová, mert értesítették a rendőrséget. A két illető megvárta a rendőrök kiérkezését, akik őrizetbe vették őket, és nyomozást rendeltek el az ügyben – idézte fel a történteket a menhely munkatársa az RTL Híradónak.

Az alig tíz hónapos tacskó a földre zuhanását követően rettenetesen megrémült, így az alapítvány dolgozóinak hosszú időbe telt befogni és megnyugtatni. A kisállat az állán és az egyik lábán is megsérült.

Mivel a menhely jelenleg telt házas, így a Szöcskének elnevezett kiskutyát a folyosón szállásolták el. Két hétig karanténban kell lennie, de utána ő is várni fogja, hogy szerető gazdára és otthonra találjon.