Meghalt a kisfiú, akit két összeütköző autó sodort el Debrecenben

2024.03.14. 14:30
A kórházban meghalt az a hétéves kisfiú, akit március elején a járdán sodortak el az összeütköző autók Debrecenben. A balesetben a helyszínen egy ember vesztette életét.

Mint megírtuk, március elején halálos kimenetelű baleset történt Debrecenben a Faraktár utcában. A balesetben heten sérültek meg, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője akkor azt mondta, öt mentőautó, köztük rohamkocsi és gyermekmentő, valamint egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A sérültek közül egy nőt a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette.

Majd hozzátette: egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel szállítottak a Kenézy Gyula Kórházba.

Mint később kiderült, a helyszínen elhunyt nő a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára volt. Hunya Szilvia három kisgyermeket hagyott maga után.

A TV2 Tények beszámolója szerint az életveszélyesen megsérült hétéves kisfiú az édesapjával tartott haza az iskolából, amikor a járdán elsodorták az összeütköző autók. A rendőrség a csatornának adott válaszában azt közölte, hogy a kisfiú is életét vesztette a kórházban.

Mint írták, több ember halálát okozó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, melyet szakértők bevonása mellett vizsgál a rendőrség.