Szentkirályi Alexandra bejelentést tett a Kormányinfóról

2024.03.14. 20:01
Szentkirályi Alexandra csütörtökön a Facebookon reagált a főpolgármester-jelöltségére. Mint írta, a jelöltség megtiszteltetés és feladat, köszöni a bizalmat.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz budapesti választmánya csütörtökön egyhangú döntéssel Szentkirályi Alexandrát kérte fel a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének. Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán reagált a jelölésre való felkérésre, amit megtisztelőnek nevezett, egyúttal el is fogadta azt. 

„A Fidesz Budapest a mai napon felkért, hogy főpolgármester-jelöltként megmutassuk: Budapest többet érdemel!” – fogalmazott a videóban a politikus.

Nem sokkal később Szentkirályi Alexandra újra posztolt a Facebookra. Mint írta, megtiszteltetés volt több mint négy éven keresztül Magyarország kormányának szóvivője lenni, és „dolgozni azért, hogy a magyar emberek a legnehezebb időkben is békében és biztonságban élhessenek”.

Hiszen az elmúlt években együtt jutottunk túl a koronavírus-járványon, majd a nyomában jövő gazdasági nehézségeken. De együtt mutattuk meg azt is, hogy egy háború árnyékában milyen a béke hangján szólni és segíteni az arra rászorulóknak

– írta. Hozzátette, hogy a főpolgármester-jelöltség megtiszteltetés és feladat.

Ez a gyönyörű és igen mozgalmas időszak számomra most véget ér, a kormányszóvivői munkát nem folytatom tovább. Köszönöm a bizalmat, igyekszem minden tudásomat, megszerzett tapasztalatomat a város érdekében kamatoztatni, ugyanis hiszek abban, hogy Budapest többet érdemel!

– olvasható a bejegyzésben.