Kamion ütközött a szalagkorlátnak, óriási a torlódás az M0-s autóúton

2024.03.20. 07:40
Szalagkorlátnak ütközött egy kamion az M0-s autóút keleti szektorában az M31-es autópálya csomópontjánál, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, ezért torlódik a forgalom – közölte az Útinform szerda reggel.

Az M0-s autóút keleti szektorában, az M31-es autópálya csomópontjánál, az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy kamion a szalagkorlátnak ütközött. Az 54-es kilométernél a külső sávot lezárták, 5 kilométeres a torlódás – olvasható az Útinformon.

Az M51-es autóúton, a 28-as kilométernél két személyautó ütközött össze,

így az M5-ös autópálya felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

A beszámoló szerint erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába, az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. Torlódik a forgalom

  • az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Fótnál,
  • a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé,
  • a 11-es főúton, Szentendrén,
  • az 51-es főút elkerülő szakaszán, Dunaharaszti közelében,
  • valamint a Csepel-sziget útjain.

Végezetül, az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomópont irányába az M3-as autópálya-csomópont és a 2-es főúti csomópont között a burkolatrepedéseket öntik ki.

9.00 órától várhatóan szerdán 15.00 óráig a külső sávot lezárják.

Illetve az M30-as autópályán, a 33-as kilométernél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es kilométernél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.