Kamionnak ütközött egy személyautó az M3-ason

2024.03.20. 16:44
Az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a görbeházi pihenőnél egy személyautó kamionnak ütközött. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók a helyszínre vonultak műszaki mentés céljából. A tűzoltók áramtalanították a személyautót.

Kamionnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a görbeházi pihenőnél – írja közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Baleset történt az M3-as autópályán, egy személyautó kamionnak ütközött a görbeházi pihenőnél, a Debrecen felé vezető oldalon.

Műszaki mentés céljából tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. A tűzoltók áramtalanították a személyautót. Az autópálya érintett szakaszán, a 183-as kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani.

Legutóbb hasonló baleset a múlthéten történt, amikor az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán autóbusszal ütközött össze egy személyautó Ófehértó térségében március 12-én, kedd reggel.

Akkor a buszon negyvenen utaztak, az autóban csak a vezető tartózkodott. Az Országos Mentőszolgálat közölte, hogy a baleset helyszínéről egy 60 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport