Gulyás Gergely Magyar Péterről: Kipukkadt a lufi!

2024.03.26. 09:55
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nem sokkal azután posztolt a Facebook-oldalára, hogy Magyar Péter, a Diákhitel Központ korábbi vezetője, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje nyilvánosságra hozta a régóta várt hangfelvételt, amelyet még 2023 júniusában készített.

Gulyás Gergely is megszólalt, miután Magyar Péter közzétette azt a hangfelvételt, amely a Völner–Schadl-ügyben is bizonyító erejű lehet, és amelyen Varga Judit hallható.

Gulyás Gergely a hangfelvételre reagálva azt írta: 

Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét

– olvasható a bejegyzésben.

Magyar Pétert kedd reggel hallgatja meg újra a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, miután a szerdai meghallgatását követően többek között azt állította, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat. Ennek bizonyítására egy hangfelvételt is ígért, amelyet kedden reggel 9 órakor hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán.

A hangfelvételről korábban annyit árult el, hogy az 2023 januárjában, az otthonukban készült, és Varga Judit hallható rajta, amint „maffiakormánynak” nevezi a kabinetet.

A hangfelvételre Varga Judit is reagált, állítása szerint férje évek óta zsarolta.

Gulyás jó ideig nem posztolt

Február 25-én számoltunk be arról, hogy Gulyás Gergelyt megműtötték. A tárcavezető helyettesítését az elmúlt időszakban a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár látta el.

Miniszterelnökséget vezető miniszter egy jó ideig nem jelentkezett, majd március 15-én posztolt a közösségi oldalán, ám szöveget ekkor sem írt, csak a Nemzeti dal lapját és egy ráhelyezett kokárdát osztott meg az ünnep alkalmából.