Magyar Péter Varga Juditnak: Légy erős, vigyázz magadra!

2024.03.27. 18:04
Magyar Péter újabb bejegyzést tett közzé szerda délután, melyet Varga Judit volt igazságügyi miniszternek címzett. A posztban Magyar ismét megerősíti azt az álláspontját, miszerint volt felesége a hatalom nyomására ír „hazugságokat” róla, majd kijelenti, hogy emiatt nem fog nyilvános háborúba kezdeni vele.

„Ami most velünk történik, arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túlmegy minden határon. Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem” – kezdi hosszú lélegzetvételű írását Magyar Péter.

Azzal folytatja, hogy Varga Judit „a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével” került olyan helyzetbe, „melyből nem lát kiutat”.

Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffiakormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni

– folytatja Magyar.

Az ellene felhozott, párkapcsolati erőszakkal kapcsolatos vádakra reagálva azt írta: „Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem?”

Ezt követően Magyar Péter leszögezi, nem fog Varga Judittal „nyilvános háborút vívni”, mert volt felesége „csak egy eszköz a romlott hatalom kezében”.

Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni. (…) Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz. Légy erős, vigyázz magadra!

– zárja posztját Magyar Péter.

Magyar és Varga Facebookon üzengetnek egymásnak

Magyar Pétert kedd reggel hallgatta meg újra a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, miután múlt szerdai meghallgatását követően többek között azt állította, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították a Schadl–Völner-ügy ügyészségi iratait. Ennek bizonyítására ígért egy hangfelvételt, amelyet kedden reggel 9 órakor hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán. 

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a közzétett hangfelvételre is reagált kedden délelőtt a közösségi oldalán, hosszú posztban ecsetelte, hogyan „bántalmazta és zsarolta” őt Magyar Péter.

A volt férje – aki a 2023 januárjában, az akkor még közös otthonukban készült hangfelvételt a Youtube-csatornáján és a Facebook-oldalán is közzétette – nem hagyta válasz nélkül volt felesége állításait. Megosztott egy bejegyzést, amelyben tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot, és azt üzente a volt igazságügyi miniszternek, hogy ne féljen, mert az igazság felszabadít.

Varga Judit kedden este újabb posztban mesélt a Magyar Péterrel kötött házasságáról. A közélettől visszavonult politikus szerint Magyar Péternek lelke és szíve sincs, súlyos narcisztikus személyiségzavarban szenved.

A volt miniszter a Frizbi TV-ben Hajdú Péternek beszélt az őt ért bántalmazásról.