Szabálytalankodott a sofőr, meg is történt a baj

2024.03.30. 17:49
Szinte sokkot kapott a fiatal lány, miután egy szabálytalankodó Honda nekiment az autójának a múlt héten. Az esetről felvétel is készült.

A Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója számolt be arról, hogy a fedélzeti kamerája milyen kellemetlen esetet rögzített a minap. Az történt ugyanis, hogy március 20-án a Gyömrői úton egy Honda személygépkocsi megpróbált a záróvonalon megfordulni, majd nekiment egy másik autónak.

Egy pillanatra megállt, így az előttem haladó megpróbálta kikerülni. Ekkor a Honda sofőrje ezt figyelmen kívül hagyva megpróbálta befejezni a szabálytalan megfordulást, és telibe lökte a kerülő autó bal hátsó sárvédőjét

– írta a szemtanú a portálnak

Hozzátette, hogy a másik autóban – egy Toyotában – egy fiatal lány ült, aki szinte fel sem fogta, mi történt, és eléggé megilletődött.

A piros lámpánál értem utol, ahol szóltam neki, hogy megállt a Honda, és van felvételem, ha kell… Látszott rajta, hogy nem érti, mi történt. Gondolom, első sokkhatás… Visszament, lepapírozták, de a hondás próbálta azért kicsit őt hibáztatni… A felvételt a lány is megkapta

– fogalmazott. 

A videó alább megtekinthető.