Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

2024.04.06. 15:30
Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M1-esen szombat délután Győrnél, az autópálya mindkét oldalán csak a leállósávon araszolnak a járművek, emiatt mindkét irányban több kilométeres torlódás alakult ki – közölte az Útinform a honlapján.

Frissítés 19.10-kor: Befejeződött a szemle és a műszaki mentés az M1-es autópályán, Győr térségében történt balesetnél. A rendőrség a szemlét és a műszaki mentést befejezte, az érintett helyszínen ismét zavartalanul haladhatnak a járművek – írta apolice.hu .

Az Útinform közleménye szerint aki teheti, az a határ felől a 129-es jelű csomópontban, a főváros felől legkésőbb a 119-es csomópontban letérve, Győrön keresztül kerülje el a torlódást.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Ócsa térségében két jármű ütközött össze. A 31-es kilométernél csak a külső sáv járható.

Az M0-s autóút déli szektorában rézsűjavítás miatt alakítottak ki fix terelést a 6-os főút csomópontjának közelében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, emiatt a 12-es és a 15-ös kilométer között csak két sáv járható. A keleti szektorban, Pécel közelében karbantartási munkákat végeznek, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, az 51-es és a 49-es kilométer között csak egy sáv járható.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 165-ös kilométernél a Szeged-nyugat/Domaszék csomópont lehajtóágát lezárták. Kerülni az M5-ösön továbbhaladva Röszke irányában, majd a 173-as kilométernél lévő Szeged-dél csomóponton keresztül visszafordulva lehet – írta az Útinform.