18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hajdúszoboszlón molesztált egy 12 éves kislányt egy pakisztáni férfi

2024.04.06. 14:43
Az elkövető leszállt a vonatról, majd Google fordítóval próbált beszélgetni a kislánnyal. A lány határozottan elzárkózott ettől, de a férfi nem adta fel, fogdosni és követni kezdte. Az áldozat ekkor ellökte, és hazasietett, ahová a férfi követte, de ott a lány bátyjai elkapták, és hívták a rendőrséget.

Egy 31 éves pakisztáni férfi szállt le Hajdúszoboszlón a Debrecenből érkező vonatról, majd elkezdett molesztálni egy 12 éves kislányt. A lány egyértelműen a tudtára adta, hogy nem kíván vele foglalkozni, de a férfi nem adta fel: követte, és tapogatni kezdte a fiatalkorú lányt. 

Google fordítóval írta neki, hogy menjen vele sétálni. Akart vele sétálni, meg haza akart vele jönni

nyilatkozta az ATV Híradónak Milák Miklósné, a lány anyukája. Hozzátette, hogy a lányának volt annyi lélekjelenléte, hogy ellökte a férfit, és két kisebb unokatestvérével hazasietett.

A férfi azonban nem adta fel, hazáig követte a gyerekeket, ahol vissza akart fordulni, de a kislány két bátyja elkapta a támadót, és értesítették a rendőrséget.

Jöttünk hazafelé a játszótérről a két kis unokatesómmal, és elkezdett követni. Leszállt a vonatról, és elkezdett követni a vasútállomástól. Átjöttünk vasúton, és utána megfogdosott

– mondta a megtámadott lány.

Balogh Péter Tamás, a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint a rendőrök mindössze pár perc alatt elfogták a pakisztáni férfit, gyanusítottként kihallgatták szexuális kényszerítés miatt, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását. A támadóról csak annyit árultak el, hogy 31 éves, pakisztáni, és a Debreceni Egyetemen tanul.

Van segítség

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”