Baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, nagy mennyiségű olaj folyt ki az úttestre

2024.04.09. 07:46
Lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat, miután baleset történt a X. kerületben, és nagy mennyiségű olaj folyt ki az úttestre.

Baleset történt Budapest X. kerületében. A Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Köki terminál után összeütközött egy személyautó és egy kistehergépkocsi – közölte a katasztrófavédelem.

A fővárosi tűzoltók már kivonultak a helyszínre a műszaki mentéshez, de a fővárosi közterület-fenntartókat is értesíteni kellett, mivel nagy mennyiségű olaj folyt ki az úttestre. A Köki terminál után a Ferihegyi repülőtérre vezető útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítés:

A rendőrség 9.12-kor közölte, hogy a baleset helyszínelése befejeződött, és az érintett útszakaszon megszűnt a forgalomkorlátozás, ismét zavartalanul lehet közlekedni.

Hatalmas a dugó az M0-son

Az Útinform szerint terelést építettek ki az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hídnál, és az M1-es autópálya irányába már 10 kilométeres a torlódás a sávlezárás miatt.

Az M3-as autópályán, a főváros közelében, a 10-es és a 14-es kilométer között aszfaltoznak, a Vásárosnamény felé haladók a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak. A városközpont felé haladók a külső és a leálló sávot használhatják.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 108-as km-nél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont lehajtó ágát felújítás miatt lezárták. Kerülni az autópályán tovább haladva a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomóponton keresztül visszafordulva lehet.

Az M6-os autópályán, Érd térségében a Pécs felé vezető oldalon, a 21-es és a 24-es km között aszfaltozás miatt csak egy sáv járható. Pécs felé a 25-ös kilométernél a Százhalombatta-észak csomópontban a le- és felhajtó ágat is lezárták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport