Leállítja működését Molnár Áron mozgalma, a NoÁr

2024.04.17. 20:26
Molnár Áron színész a NoÁr mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be szerdán, hogy a szervezet meghatározatlan időre felfüggeszti működését.

Molnár Áron, a 2018 óta működő NoÁr mozgalom alapítója – és a Sztárbox legutóbbi győztese – egy rövid videóban közölte Facebookon, hogy a civil szervezet működését felfüggesztik. Molnár elsősorban a mozgalom tagjainak mentális és fizikai egészségének megőrzésével indokolta a döntést. Emellett „olyan pozíciók hiányoztak a mozgalom csapatából”, melyek nélkül nem tartható fenn a működés.

Egy elképesztően sikeres, közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulságokat a kudarcokból és sikerekből. A végső konklúzió az időszakos megállás lett

– magyarázta.

Molnár Áron a köszönetnyilvánítás után közölte, hogy a rendszeres adományokat – melyeket a NoÁr kapott a támogatóktól – leállították, ugyanakkor a banki átutalással segítőket arra kérte, manuálisan állítsák le az átutalásokat. Emellett azt is kérte a mozgalmat eddig anyagilag patronálóktól, hogy adományaikat csoportosítsák át más szervezetek megsegítésére.

„A harc egy szabadabb és nyitottabb országért természetesen nem áll meg. Ha szükség lesz ránk, visszatérünk. Köszönünk mindent. Sziasztok” – búcsúzott a NoÁr mozgalom követőitől Molnár Áron.