Baleset miatt 10 kilométeres a torlódás az M0-s autóúton

2024.04.22. 08:18
Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M0-s autóúton, a Megyeri híd felé tartó oldalon hétfő reggel. A baleset miatt több kilométeren keresztül torlódik a forgalom.

Megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött egy személyautó hétfő reggel az M0-s autóút 74-es kilométerénél. A jármű a Megyeri híd felé tartó oldalon, a belső sávon fordult keresztbe – írja a katasztrófavédelem.

A balesethez a tűzoltókat is riasztották, majd áramtalanították a járművet.

Az Útinform jelzése alapján

a belső sávot lezárták, így az érintett útszakaszon már 10 kilométeres a torlódás.

Az M0-s autóúton, a déli szektorban szintén áll a kocsisor. Az M5-ös irányában, a 12-es és a 14-es kilométer között rézsűjavítási munkák miatt két sáv járható, így a torlódás már 2 kilométeres.

Országszerte balesetek lassítják a forgalmat

Az M43-as autópálya M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Makó térségében egy kamion a belső szalagkorlátnak ütközött hétfő reggel. A 36-os kilométernél a belső sávot lezárták.

Szentes térségében, a 451-es főút 38-as kilométerszelvényénél összeütközött két gépkocsi. Az érintett útszakaszon jelenleg egy sávon halad a forgalom.

Budapest XXIII. kerületében szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya kifelé vezető oldalán, az alsónémedi lehajtó közelében. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a jármű a külső sávot elzárta, ezért a tűzoltók kitolták a gépkocsit a leállósávba, és letakarították a törmeléket az úttestről.