Frontálisan ütközött egy személyautó és egy kisbusz az M3-as autópályán, óriási a torlódás

267f922b-6140-4397-9e80-89ffae5556bc
2024.04.29. 17:23
Frontálisan ütközött egymással a XV. kerületben, az M3-as autópálya bevezető szakaszán két gépjármű. A tűzoltók kiszabadították az autókból a sofőröket. Budapest felé és az átterelt, Vásárosnamény felé vezető sávban pályazárat vezettek be, viszont az országhatár felé vezető oldalon egy sávon haladhat a forgalom.

Karambolozott egy kisteherautó és egy személygépkocsi Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Városkapu utca közelében, a tűzoltók kiszabadították a járművekbe szorult embereket – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. 

Budapest felé és az átterelt, Vásárosnamény felé vezető sávban pályazárat vezettek be, viszont az országhatár felé vezető oldalon egy sávon haladhat a forgalom. Mindkét oldalon óriási a torlódás – írja Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF). 

A baleset-info.hu úgy tudja, hogy a baleset az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán a Shell benzinkút után, az átterelt szakaszon történt, ahol egy befelé tartó Audi kombi áttért a szembejövő oldalra, és a kifelé haladó Renault kisbusszal félfrontálisan ütközött.

Mindkét járműbe beszorult egy-egy ember, őket a fővárosi tűzoltók kimentették a gépjárművekből.

A munkálatokat a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítja. A helyszínre egy mentőhelikopter is érkezett. Az érintett sztrádaszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

(Borítókép: baleset-info.hu)