2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Én szavaznék Azahriah-ra – Így készültek a rajongók Azahriah első Aréna-koncertjére

Péntek este elindult Azahriah történelmi, tripla telt házas Puskás arénás koncertsorozatának első epizódja, ahol már a kapunyitás előtt órákkal sorok kígyóztak. Kíváncsiak voltunk, hogy a leglelkesebb rajongók miben látják a sikeres fiatal előadó titkát.

Több cikket is olvashattunk az elmúlt héten arról, hogy mintegy 3000 jegy került fel online árusításra áron alul Azahriah Puskás arénás koncertsorozatára. Merthogy rengetegen szeretnének pénzt csinálni a jegyekből.

A management több szárnyat – technikai okokból – az úgynevezett delay tornyok telepítése után tudott csak megnyitni. Az első nap nézőszáma arányában ugyan elenyészőnek bizonyult a várt 150 000-es nézőközönséghez képest, de a péntek este is telt háznak számított. A rajongók előtt már délután 15-16 óra magasságában megnyitották a sorokat. Volt, aki kifejezetten a koncert miatt utazott haza Németországból, de olyan is, aki duplázik, és a szombati koncertre is ellátogat.

A koncertezőkkel Azi gondolatiságáról, zenei individuumáról és közügyekben való megnyilvánulásáról beszélgettünk. A fiatalok szerint sok mindenben generációkon átívelő, követendő példa lehetne.