2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Közutasok vezettek le egy idős kerékpárost az M2-es autóútról

2024.05.25. 13:00
Egy idős úr úgy döntött, hogy az M2-es autóút leállósávjában kerékpározik, az M0-s csomópont kihajtóágán mindössze centikre került az autóktól, az autópálya-rendőrség és a közutasok vezették le az autóútról.

Közutasok vontak ki a forgalomból egy idős kerékpárost, aki az M2-es autóúton tekert – írja a Magyar Közút, amely videót is mellékelt erről.

Az idős férfi még május elején tekert az M2-es leállósávjában egészen az M0-s csomópontjáig. Azt írják, hogy a kihajtóágon mindössze centikre került az autóktól. A Magyar Közút egyik útellenőre állította meg a dunakeszi csomópontnál, majd az autópálya-rendőrség is a helyszínre érkezett.

A kerékpárt berakták az útellenőri autóba, majd a közeli dunakeszi mérnökségre szállították a férfit, akinek végül helyszíni bírságot kellett fizetnie.

Az idős ember nem az egyetlen merész kerékpáros az elmúlt időszakból, nemrég bejárta az internetet az a felvétel, ahogyan egy biciklis ételfutár az M0-s autóúton haladva igyekszik a célja felé. A cikket és a videót erre a linkre kattintva érheti el.