2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Teherautónyi ingyensör érkezhet Harkányba a polgármester arcképével

2024.05.26. 12:11
Sörözdobozról köszönt vissza Baksai Endre Tamásnak, Harkány fideszes polgármesterének arcképe a közösségi médiában megjelent felvételek szerint, amelyek állítólag a május 23-i lakossági fórumon készültek. A városvezető elmondta, hogy a dobozt felesége csináltatta a majálisi bulira, azonban látva sikerét, hétfőn egy teherautónyit rendel a kampányeszközből.

Baksai Endre Tamásnak, Harkány fideszes polgármesterének arcképe a polgármester júniusi újraválasztására buzdító sörösdobozról köszönt vissza – írja a Telex. A helyi Facebook-csoportban megjelent fotókon látható sört állítólag a polgármester május 23-i lakossági fórumán osztogatták.

„Nem én adtam ki, hanem a feleségemtől kaptam, majálisi bulira csináltatta. Pár darab van belőle, de most ezek után fontolóra veszem, hogy egy komolyabb mennyiséget berendelek belőle mint kampányeszközt” – mondta Harkány polgármestere. Annak hírére, hogy Harkányban az a szóbeszéd járja, hogy a saját arcképével ellátott sört ingyen osztogatja a polgármester, megismételte, hogy ennek gondolata nem merült fel, de „ezek után biztos”.

Ez egy promóciós eszköz, tesztelgetünk mindent, ugyanúgy, mint egy YouTube-videóval, ha érdekli az embereket, akkor rá kell erősíteni. Ezek szerint érdekli, hogyha a Telextől hívnak, úgyhogy akkor hétfőn rendelek egy teherautónyit

– fogalmazott a polgármester.

Arra a kérdésre is felelt, hogy ki állja a költségeket, ha tényleg beveti a kampányban az ingyensört. „Mindenki saját maga fizeti a saját kampányát” – válaszolta.