2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Összeütközött két személyautó az M3-as autópályán, torlódásra kell számítani

2024.05.30. 06:55
Két személyautó karambolozott az M3-as autópályán a 14-es kilométernél, az autópályán lezárták továbbá a Budapestre vezető oldalon a Szilas pihenőt a sztráda irányából. Javítási munkálatok miatt több helyen forgalomváltozásra kell számítani, többek között az M6-os és az M1-es autópályán is.

Összeütközött két személyautó az M3-as autópályán, az érintett útszakasz Budapest felé vezető oldalán a 14-es km-nél az M0-s autóút csomópontja előtt a belső sávot foglalja el a két jármű – írja az Útinform.

  • Az autópályán lezárták továbbá a Budapestre vezető oldalon a Szilas pihenőt a sztráda irányából. A 12-es és a 13-as kilométer között a forgalmat a belső sávra terelik. A pihenőhely továbbra is üzemel, ugyanis az M0-s autóútra áttérve, a Rákospalota–Fót csomóponton keresztül megközelíthető.
  • Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Bátaszék és Véménd között, az „A” jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 166-os és 167-es km között a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható.
  • Az M1-es autópályán, az M85-ös autóút csomópontjánál is nagy felületű burkolatjavítás vette kezdetét. A 124-es és a 133-as kilométer között a Hegyeshalom felé tartó oldalon dolgoznak. Az országhatár felé tartók ezért a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak, Budapest felé a külső és a leállósávra van irányítva a forgalom. A munkavégzés csomópontzárással nem jár, de az autópályára való felhajtásnál fokozott figyelemmel legyenek, továbbá aki Budapest felől érkezve az M85-ösre szeretne lehajtani, az ne menjen át a szemközti oldalra, hanem maradjon a saját oldalán, mert csak onnan tud lehajtani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport