Négyes karambol történt Sopronban

2024.05.31. 18:18
Sopronban négy gépkocsi ütközött össze a 84-es főúton, emellett szintén az érintett főúton, annak 19-es kilométerénél árokba borult egy személyautó.

Összeütközött négy gépkocsi Sopronban, a Kőrösi Csoma Sándor utcában, azaz a 84-es főúton, a 121. kilométerszelvény közelében. A helyi hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte honlapján a katasztrófavédelem

Emellett arról is tájékoztattak, hogy letért az úttestről és árokba borult egy személyautó a 84-es főút 19-es kilométerénél, a Sümeg és Uzsa közötti szakaszon. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd kivontatták az autót az árokból. A főút érintett szakaszát pedig teljes szélességében lezárták.

Törökszentmiklósnál is baleset történt, egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 4-es főút 119-es kilométerszelvényénél. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. A balesethez két mentőhelikopter is érkezett. A főút érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport