2024. június 30. 18:00
Anglia
Szlovákia
Arena AufSchalke Nyolcaddöntő
2024. június 30. 21:00
Spanyolország
Georgia

Drogtesztre megy Magyar Péter, Deutsch Tamást is meghívta

2024.06.03. 11:46
Magyar Péter alaptalannak tartja a vádakat, miszerint drogokat fogyasztana. A Tisza Párt alelnöke bizonyításképpen teszt alá veti magát, és ugyanezt javasolja a kormánypárti politikusoknak is.

„Mivel a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban éppen azt terjesztik, hogy én drogos lennék, bejelentem, hogy csütörtök reggel drogtesztnek vetem magam alá Budapesten, és felszólítom a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy, és hozzám hasonlóan, legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét” – írta hétfő reggeli bejegyzésében Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, EP-listavezetője, megjegyezve:

eddig semmilyen politikus magánéletében nem vájkált, „de ha ezt a Fidesz és Rogán Antal úgy kívánja, tud rajta változtatni”.

A poszt előzménye Rogán Antal londoni utazása volt, amelyről a 444.hu írt vasárnap. „Tegnap kiderült, hogy Rogán Antal a békemenetről egyenesen Londonba repült egy magángéppel a BL-döntőt megtekinteni a családjával, és egy luxusszálloda 3,5 millió forintos elnöki lakosztályában szállt meg. A miniszter az újságírókat azért kérte számon, mert nem tartják tiszteletben a magánéletét és a gyermekeit” – utalt vissza a cikkre Magyar Péter.