2024. július 5. 18:00
Spanyolország
Németország
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00
Franciaország
Portugália

Tömegbaleset történt Szegednél, hét autó rohant egymásba

2024.06.05. 19:58
Hét autó ütközött Szeged külterületén szerda este, az 5-ös főutat lezárták. A tűzoltók végzik a műszaki mentést. Úgy tudni, személyi sérülés is történt.

Teljes szélességében lezárták az 5-ös főutat Szeged külterületén, ahol hét jármű ütközött össze szerda este – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A baleset a főút 160-as kilométerénél történt. A tűzoltók végzik a műszaki mentést, illetve folyik a helyszíni vizsgálat.

Vad Róbert, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az AutóSzektornak elmondta, a baleset helyszínén olaj került az úttestre, ez a vízzel együtt (esett az eső) nagyon csúszóssá tette a burkolatot. Mint írták, volt olyan autó is, amelyik az ütközés következtében lesodródott az útról. Személyi sérülés is történt, ám annak súlyosságáról egyelőre nincs információ. 

Hét óra után nem sokkal újabb balesetről érkezett hír. A katasztrófavédelem közölte, hogy letért az úttestről és az árokba borult egy személygépkocsi az 5-ös főút 156-os kilométerénél, Szatymaznál. A ruzsai hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.