2024. június 29. 18:00
Svájc 2
Olaszország 0
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00
Németország
Dánia

Saját fegyverével rabolták ki a férfit

2024.06.11. 13:59
A rendőrök másfél órán belül elfogták Zirc külterületén a 33 éves győri férfit.

Rablás miatt tett bejelentést egy férfi a rendőrségen 2024. június 7-ére virradóra, írja a police.hu Mint elmondta, hogy néhány nappal korábban egyik ismerőse a Győrött parkoló autójából ellopta a gumilövedékes fegyverét, valamint több ezer eurót. A sértett a férfival a helyzet tisztázása érdekében megbeszélt egy találkozót Zirc külterületén. Ennek során összeszólalkoztak, majd a 33 éves győri férfi a korábban ellopott fegyverét ráfogta a sértettre, és felszólította, hogy adja át a nála lévő közel egymillió forintot tartalmazó pénzkazettát. 

Miután ez megtörtént, a támadó áttette az autójába a pénzkazettát, majd elhajtott. A tettest a rendőrök másfél órával később elfogták Zirc határában. Autójának átvizsgálása során riasztólőszerek, kábítószergyanús növényi törmelék, és azok fogyasztásához szükséges tárgyak kerültek elő. 

Az egyenruhások ezután előállították, és drogtesztet végeztek, ami pozitív értéket mutatott.

A nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás.