2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország

Töltött fegyvert találtak Joe Biden adománygyűjtő akcióján

2024.06.16. 09:35
Javában zajlik az elnökválasztási kampány Los Angelesben, miközben ezzel párhuzamosan palesztinbarát aktivisták tüntetnek Izrael Hamász elleni háborúja miatt.

Az amerikai elnökválasztási kampány részeként adománygyűjtő akciót szervezett szombat délután az Egyesült Államok Demokrata Pártja Los Angelesben, amelyen Joe Biden amerikai elnök is részt vett. Az akció közelében egy töltött fegyvert találtak a földön – írja a Daily Mail.

Az incidens a 7100 férőhelyes Los Angeles-i Peacock Theatre közelében történt, ahol Joe Biden és Barack Obama elnök is zsúfoltságig megtelt, hírességekkel teli adománygyűjtő rendezvényen vett részt – amilyet Jimmy Kimmel amerikai televíziós műsorvezető is tartott –, miközben ezzel párhuzamosan egy palesztinbarát tüntetés zajlott.

A Los Angeles-i rendőrség (LAPD) figyelmét a járókelők hívták fel az utcán heverő lőfegyverre, amely mellett többen is először zavartalanul sétáltak el.

A rendőrség az aktivistákat, akik dühösek amiatt, ahogy a kormány kezeli Izrael Hamász elleni háborúját Gázában, megpróbálta távol tartani a helyszín bejáratától.