2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Fontos kérdésben indít szavazást Magyar Péter

2024.06.17. 06:46
Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke vasárnap este a közösségi oldalán jelentette be, hogy hétfő reggel egy fontos kérdésben indít szavazást. A politikus hozzátette, bárhogy is döntenek a válaszadók, ő elfogadja.

Magyar Péter vasárnap este a hivatalos Facebook-oldalán azt ígérte, hogy hétfő reggel szavazást indít követői között egy fontos kérdésben.

A Tisza Párt alelnöke azt nem árulta el, pontosan milyen kérdésben kéri ki az emberek véleményét, de a bejegyzése alatti hozzászólásokban sokan úgy vélik, hogy arról kell majd dönteniük, Magyar Péter az Európai Parlamentbe vagy a Fővárosi Közgyűlésbe üljön-e majd be.

A politikus hozzátette, hogy a szavazást a pártja honlapján teszi majd közzé, és reggel 8 órától este 8 óráig lehet majd szavazni.

Bárhogy is döntötök, én elfogadom

– zárta bejegyzését Magyar Péter.

Az Indexnek nyilatkozó Rajnai Gergely, a Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint az egyetlen szereplő, aki maradéktalanul sikerként könyvelheti el a június 9-i választásokat, az Magyar PéterA Tisza Párt június 9-én csaknem 30 százalékos eredményt ért el az európai parlamenti választáson.

Magyar Péter a választások után a Telexnek adott első nagy interjújában azt mondta, nagyon örült az eredménynek, elképesztő teljesítménynek tartja a több mint 1 millió 340 ezer voksot az EP-választáson, a fővárosi listán pedig alig volt különbség a kormánypártokkal szemben.