2024. június 26. 18:00 ÉLŐ
Szlovákia 1
Románia 1
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00 ÉLŐ
Ukrajna 0
Belgium 0
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Megöltek egy prostitúcióra kényszerített lányt Győrnél, bőröndbe rejtették a testét

2024.06.18. 07:20
A feleség fiának volt a barátnője korábban az a fiatal lány, akit a házaspár 51 éves női tagja és a 28 éves férj prostitúcióra kényszerített, majd olyan súlyosan bántalmazott, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Ezt követően a holttestet taxival szállították egy Győr közelében található erdős területre.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat egy házaspárral szemben – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint 2013-ban a házaspár győri bérlakásába költözött egy jövedelemmel nem rendelkező fiatal nő, aki a feleség fiának volt a barátnője. Miután a fiatalok szakítottak, az egzisztenciális és szociális szempontból kiszolgáltatott helyzetben lévő nőnek prostitúciós tevékenységet kellett folytatni a feleséggel együtt, majd a bevételt át kellett adniuk a férjnek.

A lakás ajtajára vasrács volt felszerelve, az ajtó pedig szinte mindig zárva volt, amihez az egyetlen kulcs a férjnél volt, aki saját belátása szerint hozott döntéseket arról, onnan kit enged ki, vagy oda kit enged be. Amikor a sértett nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni, a férj tettleg bántalmazta.

2014 őszén azonban a pár összeveszett, miután a feleség megtudta, férje szexuális kapcsolatot létesített a sértettel. Emiatt a sértettet okolták, akit mindketten olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen életét vesztette. A holttestet egy bőröndbe rejtették, majd kivitték a lakásból, és eltüntették.

Egy nagy méretű bőröndöt használtak, a holttestet ebbe rejtették el. Ezt követően az említett címhez egy taxit hívtak, és a taxival szállították el Győr külterületén lévő erdős részhez a bőröndöt, benne a holttesttel

– mondta Völcsy András, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője. Az RTL Híradó szerint a helyszínt később a rendőröknek is megmutatták, akik 2023 februárjában kutyákkal vizsgálták át a környéket, de a holttest és a bőrönd azóta sem került elő.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő terheltekkel szemben arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmények beismerése esetén a vádlottakkal szemben 16 év-16 év fegyházbüntetést szabjon ki. A bűncselekmények büntetési tétele a halmazati szabályokra tekintettel ugyanakkor 22 és fél év szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport