2024. június 26. 18:00 ÉLŐ
Szlovákia 1
Románia 1
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00 ÉLŐ
Ukrajna 0
Belgium 0
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Kirángatták mellőle a körözött bűnözőt, remegett, mint a kocsonya – megszólalt a siklósi sofőr

2024.06.18. 06:30
A 39 éves német férfit a TEK kommandósai szállították ki a férfi mellől. Kiderült, hogy emberrablás, túszejtés és fegyveres rablás miatt keresték.

Remegtem, mint a kocsonya” – ezt mondta az RTL Híradónak a sofőr, aki mellől kirángattak egy veszélyes körözött bűnözőt a TEK kommandósai Siklóson a minap. 

A 39 éves német férfit két éve keresték, emberrablás, túszejtés és fegyveres rablás miatt.

Lerohantak bennünket, és csak néztem, nem tudtam, mi történik velem″

– mesélte a férfi a riporternek.

A férfi a hobbikertek egyikén élt nagyjából másfél éve, a környékbeliek szerint magyarul nem tudott, mindig a telefonjával fordított. Nem hallottak róla rosszat, az építőiparban dolgozott. Egy helybéli elmondta, hogy alkalmazottai is voltak, semmi olyasmiről nem tudtak, ami törvénysértő lenne. 

A híradó úgy tudja, hogy társával egy autószerelőt és terhes feleségét tartották fogva, meg is verték őket és a megölésükkel is fenyegetőztek, ha nem kapnak meg egy többeurós tartozást. A műhely melletti autószalonba is bementek és fegyverrel fenyegetőztek. Mikor a dolgozók hívták a rendőröket, akkor elmenekültek. Az ügyben eljáró Nemzeti Nyomozóiroda az ügy súlyosságára tekintettel kérte a TEK segítségét a férfi elfogásához.