2024. június 30. 18:00
Anglia
Szlovákia
Arena AufSchalke Nyolcaddöntő
2024. június 30. 21:00
Spanyolország
Georgia

Balesettel indult a reggel az M3-as autópályán

2024.06.27. 07:02
Baleset történt az M3-as autópályán, annak 117-es kilométerénél, amíg a mentési munkálatok idejére lezárták a külső sávot.

Szalagkorlátnak rohant egy személykocsi az M3-as autópályán Vásárosnamény felé – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

A baleset a sztráda 117-es kilométerénél, Füzesabony térségében történt. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelyből üzemanyag és olaj került a burkolatra.

A jármű egyelőre akadályozza a forgalmat, a külső sávot lezárták. Az esethez mentőt is riasztottak. 

Az M3-as autópályán, a 10-es km-nél lévő Szentmihályi úti csomópontban pedig aszfaltoznak, sávelhúzással terelik a forgalmat.

Ezen kívül az Útinform arra hívja fel a figyelmet, hogy

  • Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as km-nél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom. A tiltás ellenére behajtó járművek miatt komoly fennakadások lehetnek.
  • Átépítik a körforgalmi csomópontot Kecskeméten, a 441-es és a 445-ös főutak csomópontjában. A két főút között jelenleg nincs kapcsolat, a terelőutat táblák jelzik. A munka több hónapig tart.