2024. július 1. 18:00
Franciaország
Belgium
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia

Magyar Péter folytatja az országjárást

2024.06.29. 13:17
Folytatja országjárását a Tisza Párt, Magyarország legkisebb településeire is szeretnének eljutni az országgyűlési választásokig.

Ismét országjárásba kezd a Tisza Párt, terveik szerint ezúttal Magyarország legkisebb településeit is bejárják az országgyűlési választásokig – jelentette be Facebook-bejegyzésben Magyar Péter, a párt alelnöke. 

„Három hete zártuk le közösen a Hősök terén azt a nyolchetes országjárást, amihez hasonló még nem volt Magyarországon. Három hete ilyenkor még csak reménykedtünk benne, hogy hazánk egy új világ kapujában áll. Másnap, június 9-én pedig közösen léptünk be ezen a kapun, és együtt üzentük meg a hatalomnak, hogy ezután már semmi sem lesz úgy, ahogy eddig volt” – írta posztjában a politikus, majd hozzátette: hálásak „az országjárás alatt nyújtott segítségekért, munkálatokért és bizalomért”. 

A posztból kiderül ugyanakkor, hogy a párt országjárásának csak az első része zárult le június 8-án: hamarosan újra útra kelnek, és az országgyűlési választásokig Magyarország legkisebb településeire is eljutnak.