2024. július 2. 18:00
Románia 0
Hollandia 3
Fussballaréna München Nyolcaddöntő
2024. július 2. 21:00 ÉLŐ
Ausztria 0
Törökország 1

Baleset történt a 26-os főúton, ketten meghaltak

2024.06.30. 19:46
A 26-os főút Putnok és Dubicsány közötti szakaszán karambolozott két személygépjármű. A balesetben ketten meghaltak, hárman pedig megsérültek, ebből ketten súlyosan.

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 26-os főutat Putnok és Dubicsány között, ahol két autó rohant egymásba – írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A baleset a 26-os főút 36-os és 37-es kilométere között történt. Az ózdi hivatásos tűzoltók a félfrontálisan karambolozó autókat áramtalanították, az esethez mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. A közlekedőknek a Sajóvelezd–Vadna útvonalon érdemes kerülni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Brinyó Zsuzsanna tűzoltó százados megkeresésünkre elmondta, a balesetben ketten meghaltak.

Két személygépjármű ütközött, az egyikben négyen utaztak, ebből ketten meghaltak, ketten pedig súlyos sérülést szenvedtek. A másik autóban ketten utaztak, közülük egy gyermek sérült meg. A tűzoltóság műszaki mentést végzett, a helyszínre pedig mentőhelikopter is érkezett

– mondta.