Elesett az M3-as, mentőhelikopter érkezett az autópályára

2024.07.01. 15:28
Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-ason Mezőkövesdnél, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett hétfő délután.

Baleset miatt megállították a forgalmat az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán, Mezőkövesd térségében hétfő délután – közölte az Útinform a honlapján. Azt írták, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Közölték, hogy a 131-es kilométernél az érintett pályaoldalt lezárták, a rendőrség a forgalmat a 139-es jelű Mezőnagymihály/Mezőkeresztes csomópontban letereli a sztrádáról. A legfrissebb információk szerint két kamion és egy kisteherautó karambolozott Mezőkövesdnél.

Egy ember beszorult az egyik kamionba, őt a mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók a mentők közreműködésével emelték ki a járműből. Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa az MTI-vel közölte: a helyszínről egy embert súlyos sérülésekkel vittek mentőhelikopterrel kórházba.

A 3-as főúton, Bükkábrány határában is baleset történt: személyautó motorossal karambolozott hétfő délután. A 153-as kilométernél sávzárás történt. 

Felhívták a figyelmet arra is, hogy híddilatációs szerkezetet javítanak az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Dunaharaszti térségében. A 22-es kilométernél a külső sávot elkerítették a járművek elől. A kialakult torlódás csaknem 5 kilométeres. 

Frissítés: Feloldották a lezárást, a forgalom két sávon megindulhatott az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Mezőkövesdnél, ahol hétfő délután baleset történt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport