Újabb szabadtéri fürdőhely nyílt Budapesten, 2200 forintba kerül a felnőtt belépőjegy

2024.07.01. 10:49
A pestiek újabb szabadtéri fürdőhelyen frissülhetnek fel a nyári hőségben. Június 25-én megnyitotta medencéit az Újlak utcai strand.

Az eredeti tervek szerint néhány nappal korábbra tervezett nyitást műszaki problémák hátráltatták, az elsődleges karbantartási munkák után egy csőtöréssel is meg kellett küzdeniük az üzemeltetőknek, de végül a problémákat sikerült elhárítani, így a strand végre megnyithatta kapuit – írja a Spabook.

AZ ÚJLAK UTCAI STRAND MINDEN NAP REGGEL 9 ÓRÁTÓL ESTE 8 ÓRÁIG VÁRJA A FÜRDŐZNI VÁGYÓ VENDÉGEKET.

Az Economx portál rámutatott, hogy a 17. kerületi lakosoknak különösen fontos az új strand megnyitása, hiszen nem kell messze vándorolniuk a nyári hűsöléshez, mostantól helyben élvezhetik a nyári napfény és a víz örömeit.

Ennyiért lehet felfrissülni a strandon

A felnőttbelépő ára 2200 forint, a diák-, illetve nyugdíjasjegy 1200 forintba kerül, de számos kedvezményes jegytípus és családi belépő is rendelkezésre áll.

AZ ÚJLAK UTCAI STRAND MEDENCÉJE 1 MÉTER MÉLY, HŐMÉRSÉKLETE 26 FOKOS, A GYERMEKPANCSOLÓ Vízhőmérséklete PEDIG 30 FOKOS.

A strand mellett fedett uszoda is van, amely kombinált jeggyel látogatható. Az uszoda területén infraszauna és finn szauna is működik. Az Újlak utcai strandon van továbbá masszázs, szolárium pedikűr-manikűr szolgáltatás is. Az aktív kikapcsolódást ping-pong asztal, strandröplabda pálya szolgálja.