Öt év után bezár a Michelin által is ajánlott budapesti étterem

2024.07.04. 11:34
A Laurel Budapest csapata szerint az elmúlt években sokat tanultak, fejlődtek és küzdöttek, így mindent megvalósítottak, amit ki lehetett hozni az étteremből, így a Laurel története véget ér.

Öt év után bezár a Michelin által is ajánlott népszerű budapesti étterem, a Laurel – közölték a Facebookon.

Az étterem tájékoztatása szerint azonban, aki egy különleges gasztronómiai élményben szeretne részesülni, az július 28-ig még foglalhat asztalt.

Öt éve csillogó szemmel és a tőlünk telhető legnagyobb lelkesedéssel és munkával nyitottuk meg az éttermet. Rengeteg magasságot és mélységet átéltünk ez idő alatt, átvészeltük a Covidot, összetartottuk a csapatot, volt, hogy több száz gourmet-dobozt csomagoltunk és szállítottunk házhoz a pandémia alatt, működtünk lakásétteremként, részt vettünk számos fesztiválon, megjártuk Erdélyt, és ott is feledhetetlen gasztronómiai kalandjaink voltak, valamint lett egy testvéréttermünk, a Csopaki Resti, olykor pedig Sütiboltként is működtünk

– olvasható a bejegyzésben.

Arról írtak, hogy az elmúlt években sokat tanultak, fejlődtek és küzdöttek, így mindent megvalósítottak, amit ki lehetett hozni az étteremből. „...bár nehéz szívvel, de úgy döntöttünk, hogy a Laurel története itt, a Kertész utcában most véget ér” – jelentették be.

A Laurelnek ugyan vége, de a tulajdonosoknak új tervei vannak. Azt ígérték, hogy hamarosan érkeznek a hírekkel arról, hogy milyen új terveik vannak a vendéglátásban, „mert terveink és megvalósulásra váró álmaink továbbra is vannak” – tették hozzá.