Két autó és egy kisbusz ütközött az M4-es autópályán

2024.07.12. 19:24
Péntek délután többrésztvevős baleset történt az M4-es autópályán. Információk szerint két autó és egy kisbusz ütközött össze, a helyszínre a mentők és a katasztrófavédelem tűzoltói is kivonultak.

Baleset miatt péntek délután Cegléd térségében lezárták az M4-es autópálya Szolnok felé vezető oldalát – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Információk szerint két személyautó és egy kisbusz ütközött össze. A helyszínre mentő is érkezett.

A műszaki mentést a ceglédi hivatásos tűzoltók végzik. Az Útinform tájékoztatása szerint a kialakuló torlódást a 66-os kilométernél, a Cegléd–Öregszőlő csomópontnál lehajtva, a 4-es főút felé lehet elkerülni.

A 4-es főúton, Debrecen külterületén baleset történt, az M35-ös autópálya csomópontjánál. A 217-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

Útkarbantartási munkát végeznek az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gödöllő elkerülő szakaszán. A 31-es kilométer előtt 5 kilométeres torlódás okozhat jelentős menetidő-növekedést. Hasonló okokból kifolyólag torlódik szintén ez pályaoldal a 133-as és a 142-es kilométer között. A kiépített terelés előtt araszoló kocsisor hossza elérte az 1-2 kilométert.

Jó hír az autósoknak, hogy az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, befejezték a felújítási munkálatokat az M19-es autóúti csomópontban, a Budapest felé vezető ágon. Így ismét használható az M19-es autóút – írja az Útinform.