Baleset történt az M1-esen, csaknem nyolc kilométeres a torlódás

2024.07.13. 08:08
Baleset miatt egy sávon halad a forgalom az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, több kilométeres a kocsisor. A 67-es főúton egy személyautó motorost gázolt. Az M6-os autópálya egyik szakaszán pedig megállították a forgalmat.

Friss információk szerint az M15-ös autópálya térségében egy személyautó balesetezett, a 166-os kilométernél egy sávon araszol a forgalom, két kilométeres a kocsisor.

Korábban az MTI azt írta, nyerges vontató és egy kisbusz ütközött össze szombat reggel az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében a Budapest felé vezető oldalon a 166-os és a 167-es kilométerszelvény között.

Mint írták, a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a kisbuszt áramtalanították. Az Útinform közlése szerint az M15-ös autópálya térségében korábban kiépített terelésben történt az ütközés. 

A lébényi csomópont előtt pedig két személyautó ütközött össze, a 145-ös kilométernél csak a külső sáv járható, csaknem 8 kilométeres a torlódás – aki teheti, az a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontban letérve az 1-es főúton kerülhet. 

A 67-es főúton, Somogytúr térségében egy személyautó motorost gázolt. A 80-as kilométernél a Balaton felé vezető oldalon csak egy sáv járható.

Felhívták a figyelmet, hogy sokan haladnak az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, emiatt lassul, torlódik a forgalom az M0-s autóút és Tárnok közötti szakaszon.

Az Útinform frissítése szerint megállították a forgalmat M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 170-es kilométernél szombat délelőtt. A tájékoztatás szerint a C alagútban egy műszaki hibás jármű vesztegel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport