Az M1-es és M5-ös autópályán is több kilométeres a torlódás

2024.07.14. 12:17
Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópályán Lébény térségében, valamint az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán. A torlódás 5-5 kilométeres.

Vasárnap délelőtt árokba hajtott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lébény térségében – közölte honlapján az Útinform.

A kialakult torlódás 5 kilométer hosszú, így aki teheti, Lébény és Győr között az 1-es főút irányába kerülhet. A helyszínelés miatt az átterelt szakaszon, Hegyeshalom irányában egy sávot lezártak, így ezen a pályaoldalon is lassulásra, valamint torlódásra kell számítani.

Az M5-ös autópályán pedig egy kisteherautó borult fel a Röszke felé vezető oldalon, a 81-es jelű Kecskemét északi elkerülő/Nagykőrös csomópontnál. A sérült jármű mellett nem lehet elférni, így az érintett pályaoldalt lezárták. Kerülni a csomóponton keresztül lehet. A kialakult torlódás mintegy 5 kilométeres. 

A 71-es főúton többrésztvevős baleset történt Balatonarács és Balatonfüred határánál. A 37-es kilométernél a 4 forgalmi sávból 2-őt lezártak, így irányonként a járművek 1-1 sávon haladnak.