Baleset történt az M7-esen, lezártak egy sávot

2024.07.15. 13:04
Összeütközött három gépkocsi az M7-esen hétfő délben, Velence közelében egy szakaszon egy sávon halad a forgalom.

Egymásba futott két kistehergépkocsi és egy személyautó az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Velence térségében, a 45. és a 46. kilométer között – közölte a katasztrófavédelem. A műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett sztrádaszakaszon rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom.

Az Útinform arról is beszámolt, hogy 

  • az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Bag térségében, a 32-es és a 38-as kilométer között terelést bontanak. Emiatt 4–5 kilométeres torlódás alakult ki.
  • Az M5-ös autópályán, Inárcs térségében, a 31-es és 38-as kilométer között átépítik, lerövidítik a forgalomterelést. Ezért napközben mind a két irányban, Szeged és Budapest felé is egy-egy sávon lehet haladni. Budapest felé a torlódás meghaladta a 7-8 kilométert.  
  • Az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon, Örkény térségében, az 52-es és az 53-as kilométer között aszfaltoznak a külső sávban. Emiatt 4-5 kilométeres torlódás alakult ki.
  • Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon, a 120-as és a 123-as kilométer között fenntartási munka miatt mindkét oldalon lezárták a belső sávot. Emiatt mindkét irányban 2-3 kilométeres torlódás alakult ki.
  • A 11-es főúton, Szentendre belterületén, a Budapest felé vezető oldalon két személygépjármű összeütközött. A 16-os kilométernél, egy sávot lezártak.
  • A 71-es főúton Gyenesdiás átkelési szakaszán, a 101-es kilométernél két gépkocsi ütközött össze, a fél útpályát lezárták.
  • Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 107-es kilométernél lévő Győrszentiván csomópont lehajtóágát aszfaltozás miatt lezárták. Kerülni a következő, 112-es kilométernél lévő csomóponton keresztül a 813-as főút felé lehet.