Mémoldalon szavaztak arról, mikor lőnek rá Orbán Viktorra – a Fidesz szerint „rohadtul elég a liberálisok uszításaiból”

2024.07.15. 07:04
Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban ötgyerekes apa és hat kisgyermek nagyapja – írta a közösségi médiában a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője, miután egy csoportban egyértelműen a magyar miniszterelnök lelövésére utalva valaki szavazást indított.

„Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen” – írta Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a Facebookon azzal kapcsolatban, hogy egy csoportban szavazást indítottak és azt kérdezték a csoporttagoktól, hogy „Vajon Csutira mikor lőnek rá?” – ezzel egyértelműen Orbán Viktor miniszterelnökre utalt a szerző.

Kocsis Máté a posztjában kifejtette, hogy „ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit, most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni”. Ugyanakkor szerinte ezek az idők azonban elmúltak.

De, bizony komolyan kell venni, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs, különösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában. Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni.

Majd felhívta a figyelmet arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csak másodsorban politikus, „elsősorban ötgyerekes apa és hat kisgyermek nagyapja. Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből!” – írta a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban merényletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök ellen, május derekán Robert Fico szlovák miniszterelnököt pedig a kormány nyitrabányai kihelyezett ülése után lőtték meg. Christopher Wray, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója pedig most hívta fel arra a figyelmet, hogy az online térben máris fokozódtak az erőszakcselekményekkel kapcsolatos fenyegetések a Trump elleni szombati merényletkísérlet óta.