Négyes karambol volt Pilisvörösvár és Piliscsaba között, teljes az útzár

2024.07.17. 17:14
Az ország több pontján is baleset okoz fennakadást a közlekedésben. Pilisvörösvár és Piliscsaba között négyes karambolt történt, így teljes útzár van érvényben. Makónál kamion szenvedett balesetet, míg Kiskunlacházán két személyautó ütközött.

Két személyautó és két mikrobusz karambolozott Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a 10-es főút 23-as kilométerszelvényénél – közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A fővárosi hivatásos és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést, amelynek keretében áramtalanítják a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. Az Útinform tájékoztatása szerint a 10-es főúton a 23-as kilométernél teljes útzár van érvényben, mellékutakon lehet kerülni.

Makónál egy kamion borult az árokba, miután letért az úttestről az M43-as autópálya 35-ös kilométerszelvényénél, a Nagylak felé vezető oldalon. A makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végzik a műszaki mentést. Az egységek segítik a mentők munkáját. A sztráda érintett szakaszán zavartalanul halad a forgalom.

Kiskunlacháza belterületén ugyancsak baleset történt. Itt két személyautó ütközött össze az 51-es főút beltéri szakaszán, a Balaton utcánál. Utoléréses baleset történt, amelyhez a ráckevei önkormányzati tűzoltókat riasztották. A raj áramtalanította a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport