Féltékenységből ölt egy eperjeskei férfi

2024.07.18. 16:21
Néhány óra alatt azonosították és elfogták azt az eperjeskei férfit, aki súlyosan bántalmazott egy helyi közmunkás nőt és annak férfi vendégét, utóbbi bele is halt sérüléseibe.

A Szabolcs-Szakmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n osztotta meg, hogy 2024. július 17-én reggel egy eperjeskei közmunkás nő nem jelent meg munkahelyén, ezért társai elmentek a házához, ahol a nőt és egy férfit találtak vérben fekve, mozdulatlanul. Azonnal hívták a segélyhívót, a nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A férfit már nem tudták megmenteni, halott volt a bántalmazásából adódó sérülések miatt.

A vármegyei rendőrség, illetve a Záhonyi Rendőr-főkapitányság azonnal megkezdte az adatgyűjtést, illetve ezek alapján az azonosítást, mely után előállítottak egy férfit, akit először gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.

A kihallgatás alatt a férfi elárulta, hogy július 15-én éjjel látogatta meg a nőt, akit egy másik férfi társaságában talált. Egy szerszámnyelet ragadott, és addig bántalmazta a két sértettet, amíg a férfi bele nem halt, a nő pedig eszméletlenül, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A vallomástétel után őrizetbe vették V.J.-t emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanújával, majd kezdeményezték letartóztatását.