Tömegdefekt volt az M5-ös autópályán, hatalmas torlódásra kell számítani

2024.07.28. 10:21
Rengeteg jármű kapott defektet vasárnap az M5-ös autópályán, amelynek oka egyelőre nem ismert. Emellett az M1-esen és az M5-ösön is torlódásra lehet számítani.

Egyes szemtanúk szerint az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, az M0-s lehajtó után több tucat autó kapott defektet. Az eseményről képeket is posztoltak az Autópályahírek Facebook-csoportban, amelyre a HVG hívta fel a figyelmet. A beszámolók szerint valami az útra szóródhatott, ám egyelőre nem tiszta, mi okozta. A beszámolók szerinti 40-50 autó kereke kapott defektet.

Az Útinform emellett arról számolt be, hogy az M1-es autópálya Budapest felé vezető irányában a 66-os és a 60-as kilométer között lezárták a külső és a leállósávot munkavégzés miatt.

A forgalom a belső sávba és a szembejövő oldal belső sávjába terelődik, valamint a Remeteségi pihenőhelyet is lezárták. Tankolni a 94-es kilométernél található Concó pihenőhelynél vagy a 43-as kilométernél levő Óbaroknál lehet.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán – szintén munkavégzés – miatt a 34-es és a 29-es kilométer között lezárták a belső sávot, a külsőben és a leállósávban lehet haladni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport