Baleset történt az M1-es autópályán, több kilométeres a torlódás

2024.07.29. 06:49
Több helyen is lassulásra, torlódásra kell számítani az M1-es autópályán: míg a Grébics pihenő közelében egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze, addig a Budapest felé vezető oldalon a 66-os és a 60-as kilométer között munkavégzés miatt lezárták a külső és a leállósávot.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, a Grébics pihenő közelében egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. A 74-es kilométernél a külső sávot lezárták. A torlódás több mint 4 kilométeres.

Szintén az M1-es autópályaBudapest felé vezető oldalán, a 66-os és a 60-as kilométer között munkavégzés miatt lezárták a külső és a leállósávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Emiatt a 64-es kilométernél a Remeteségi pihenőhelyet lezárták. Tankolni előtte, a 94-es kilométernél található Concó pihenőhelynél, vagy később a 43-as kilométernél, az Óbarok pihenőhelynél van lehetőségük.

Az Útinform arról is beszámolt, hogy az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon befejezték az aszfaltozást Inárcs és Ócsa között. A 34-es és a 29-es kilométer között megszűnt a forgalomterelés, így ismét két sávon autózhatnak. Röszke irányába azonban a terelés bontása elkezdődött, ezért mindkét sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad, nagyjából 1-2 kilométer hosszan tapasztalható lassulás.