Mezítláb, majd papucsban randalírozott egy férfi a csepeli forgalomban

2024.07.30. 14:32
Zavarodott állapotú férfi tartotta fel a forgalmat Budapesten, a XXI. kerületben vasárnap. A járókelő beült az egyik autóshoz, ahol még egy cigarettára is rá akart gyújtani. A váratlan eseményt videó rögzítette.

A felvételt a Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette Budapesten, a XXI. kerületben vasárnap délután. 

A sofőr a Kossuth Lajos utcai Mol-kútnál, a Weiss Manfréd út felé vezető sávban haladt, amikor észrevette, hogy egy mezítlábas férfi az út közepén szalad egy pár eldobott papucsért.

Az autó vezetője megállt, mivel arra számított, hogy a férfi végül felmegy a járdára.

A kocsimhoz jött, feltépte a jobb első ajtaját, majd bepattant mellém az ülésre. Megkértem, hogy szálljon ki a kocsiból. Erre ő közölte, hogy csak haza akar menni

– idézte fel a történteket a felvétel készítője.

A papucsos ember nem tudta megmondani, hogy pontosan hová szeretne menni, így a sofőr ismét felszólította, hogy szálljon ki az autójából. A zavarodott járókelő még egy cigire is rá akart gyújtani, majd csak többszöri felszólításra hagyta el a járművet. A sofőr már épp indult volna, amikor a férfi ismét kinyitotta a mozgó autó ajtaját. Állítása szerint az öngyújtóját felejtette ott.

Az autó vezetőjét meglepték a történtek, de legfőképp, hogy a közlekedők közül senki nem állt meg, hogy segítséget nyújtson neki.