Menczer Tamás odaszúrt Magyar Péternek, miután Orbán Viktor beszédét kritizálta

2024.07.30. 07:37
A Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán üzent Magyar Péternek, miután a Tisza Párt elnöke többször is kritizálta Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédét. Menczer Tamás úgy látja, hogy a politikusnak nehezebb lehet megértenie az elhangzottakat, „mint kislányok orális kielégítését imitálnia a diszkóban”.

Menczer Tamás nem hagyta szó nélkül, hogy a Tisza Párt elnöke többször is kritikus véleményt fogalmazott meg Orbán Viktor tusványosi beszédéről. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter nem értette a miniszterelnök szombati beszédét, „cserébe felmondta azt, amit Kunhalmi Ágnes bármikor.”

Peti, az, hogy nem érted a miniszterelnöki beszédet, nem a beszéd hibája. Azért van, mert egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban. Kevés vagy, Peti

– írta Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás. 

Ahogy az Index beszámolt róla, a Tisza Párt elnöke is reagált szombat délután Orbán Viktor tusványosi beszédére. Magyar Péter szerint a miniszterelnök nem beszélt a magyar emberek problémáiról. Az erdélyi eseményről hétfőn újabb gondolatokat osztott meg a politikus. Mint írta, Orbán Viktor „úgy beszélt, mint a kamasz srác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői, és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert. A hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki”.

Orbán Viktor tusványosi beszédét percről percre közvetítettük, amit itt tud megnézni.