Orbán Viktor egyik nindzsája megmutatta, milyen zenékkel készül a brüsszeli harcra

2024.08.01. 09:43
Azahriah, Majka, Curtis, Király Viktor, a Bikini, valamint a Magna Cum Laude mellett 25 zeneszámból álló saját lejátszási listáját osztotta meg Bóka János a közösségi médiában.

Bóka János uniós ügyekért felelős miniszter Facebook-oldalán tette közzé saját lejátszási listáját, melynek apropója a magyar elnökség. A miniszter lejátszási listáján 25 magyar sláger szerepel, többek között:

  • United – Keserű méz;
  • Ismerős Arcok – Nélküled;
  • Majka, Curtis, Király Viktor – Füttyös;
  • Azahriah, DESH – Tisztán iszom;
  • Bikini – Adj helyet;
  • Magna Cum Laude – Pálinka dal.

Orbán Viktor és a nindzsakormány

Korábban beszámoltunk arról, hogy ismét elnökké választották Orbán Viktort a Fidesz küldöttjei a párt 30. tisztújító kongresszusán. A miniszterelnök a rendezvényen elmondott beszédében egy ponton úgy fogalmazott: „A mi kormányunk: nindzsakormány.”

A dobócsillagot jókor jó helyre kell hajítani, nincs második esély

– tette hozzá.

A miniszterelnök végül egy TikTok-videóban mutatta meg, milyen is a nindzsakormány. A mesterséges intelligencia segítségével ugyanis egészen új megvilágításban voltak láthatóak a felvételen a kormány tagjai.

Nindzsaként tűnik fel maga Orbán Viktor is, őt követi Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Lázár János építési és közlekedési miniszter és Csák János kulturális és innovációs miniszter. De megjelenik még Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is.

@viktor_a_tiktokon Nindzsa kormány 🥷 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #nindzsakormány #ninja ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon