Meghalt egy 25 éves férfi egy csongrádi fesztiválon

2024.08.04. 22:01 Módosítva: 2024.08.05. 17:24
Csongrádon, a Körös-Toroki Napokon összeesett és meghalt egy 25 éves férfi. Egy szórakozóhelyen lett rosszul, de a segítségnyújtás ellenére sem tudták megmenteni az életét.

A tragédia vasárnap, hajnali fél három körül történt. Először a bulizók vették észre, hogy a férfi összeesett, majd gyorsan értesítették a mentőket, akik egy órán át küzdöttek az életéért. Feltehetően alkohol- és kábítószer befolyása alatt állhatott – számolt be az RTL híradó.

A szemtanúk elmondása alapján 50 méterre a pult előtt esett össze a 25 éves áldozat, akit a mentősök nem tudtak megmenteni, sem légzése, sem keringése nem volt a férfinak. A rendőrség ezután lezárta a területet, és a bulit beszüntették.   

A haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban vizsgálják. Bozóki János, a Körös-Toroki Napok szervezője elmondta:

A történtek megráztak minket, őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt családjának [...] Úgy döntöttünk, hogy kegyeleti okokból leállítjuk a rendezvényt

− tette hozzá, arra utalva, hogy az eset után befejezettnek nyilvánították a csongrádi fesztivált (amely néhány órán belül amúgy is véget ért volna).