Még mindig nem kért személyesen bocsánatot a karateedző, aki a szolnoki kalandparkban felrúgott egy kisfiút

2024.08.05. 08:23

A szolnoki napközis táborban bántalmazott kisfiú anyukája már nagyon várta a találkozót, amit a karateedző kért, hogy személyesen bocsánatot kérhessen a történtekért. Az édesanya szeretné elfelejteni a traumát, az edzőtől azonban találkozó helye és időpontja helyett a következőt üzenetet kapta:

Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek! 

Folytatásként a kisfiúnak üzent: „Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam.”

Az édesanya a Blikknek reagált az üzenetváltásra.

Azt gondoltam, az ő érdeke is az, hogy minél előbb megtörténjen. Engem nem érdekel, hogy rászálltak, mi is nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül. Tényleg nem akarok semmi mást, csak hogy Rolitól személyesen bocsánatot kérjen! Nyugalmat szeretnék a kisfiamnak!

– fogalmazott az édesanya, aki a hétéves Roland állapotáról azt mondta, jól van, de furcsán viselkedik. „Rengeteg ajándékot kapott, de nem játszik velük, mintha nem érezné a sajátjainak. A történtekkel tisztában van, de nem tudja még kezelni. A találkozóra azonban készen áll” – mondta az édesanya a lapnak.

Ahogy arról az Index is beszámolt az ügy egy sokkoló videó után derült ki, amin látható, ahogy a szolnoki kalandparkban súlyosan bántalmazott egy gyereket az őt kísérő férfi. A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást. Az edző azonosítását követően a férfit kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították, és kihallgatta a rendőrség.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.