Baleset történt az M0-s autóúton, 2-3 kilométeres a torlódás

2024.08.09. 13:15

Az esetről az Útinform számolt be, amely azt írta: „Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába baleset történt. Az 5-ös km-nél a belső sávot lezárták! A torlódás 2-3 km-es.”

Hozzátették:

Akik az M7-es autópálya felől érkeznek és az M0-s autóútra hajtanának az M5-ös felé, szintén torlódásra készüljenek!

Az Útinform ezen kívül azt is közölte:

  • A 472-es főúton, a 47-es főút csomópontjánál baleset történt. A 204-es km-nél, Hódmezővásárhely felé a belső sávot lezárták.
  • Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tata után, Szárliget térségében, valamint távolabb, Győr elkerülő szakaszán, mozgó tereléssel dolgoznak. Egy sávot lezártak mindkét helyszínen. Lassulásra, torlódásra számítsanak!
  • Füzesabony előtt, valamint a Mezőkeresztes csomópont után kisebb torlódásra számítsanak az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába a munkaterületeknél.
  • Az M2-es autóúton, az M0-s autóút felé vezető oldalon, a 29-es km-nél lévő Göd csomópont le- és felhajtóágát lezárták építési munka miatt. Helyette a 25-ös km-nél Dunakeszi-Révdűlő csomópont használható.
  • Az 55-ös főúton, a Bajai Duna-híd közelében javítják a burkolatot. A 105-ös és a 110-es km között több szakaszon a fél útpályát lezárják, és jelzőőrök irányítják a forgalmat.
  • A magyar–szlovák határ északi oldalán, a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok. Ezért a tavaly májusban érvénybe léptetett 3,5 t-s súlykorlátozás és a nagy kerülőút a Komáromi, Monostori Duna-híd felé is érvényét vesztette, megszűnt. Tehát a Győrtől északra fekvő Vámosszabadi, 14-es főúti, Medvei Duna-hídon a személy és teherforgalom is már korlátozás nélkül kelhet át.

Mindeközben az Országos Katasztrófavédelem arról számolt be, hogy Budapest VI. kerületében is történt egy baleset. Ott egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a Dózsa György úton, az Andrássy útnál.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is – tették hozzá. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport