Csak a szerencse mentette meg egy kutya életét Székesfehérváron

2024.08.11. 10:24
Székesfehérváron csak a szerencse mentette meg egy kutya életét, amikor sétáltatás közben úgy döntött, hogy átkel az úttesten. Az esetről szombaton felvételt is közzétettek, a videó készítője elárulta, sem a négylábú, sem a gépjármű nem szenvedett sérülést. A kutyasétáltató elismerte felelősségét, a sofőr pedig hálát adott, hogy autója nem vette el egy négylábú életét.

Kevésen múlt, hogy tragédiába forduljon a kutyasétáltatás Székesfehérváron, pár másodperc és a szerencse választotta el az állat és egy autó frontális találkozását – számolt be róla a Budapesti Autósok szombaton, közzé téve az egyik olvasójuk fedélzeti kamerájának felvételét az esetről.

Gazdik rémálma történt meg Székesfehérváron. Hatalmas mázlija volt a kutyusnak – írja a portál. Ahogyan a videón látszik, az állatot sétáltató férfi a járda belső felén igyekezett tartani a négylábút, a kutya azonban egy óvatlan pillanatban lemaradt egy lépéssel, és az úttesten történő átkelés mellett döntött.

Mivel a kutya a férfi háta mögött talált magának utat, mire sikerült a sétáltatónak megfordulnia, már ott termett a szemben közlekedő gépjármű. Az autó súrolta ugyan az állatot, de nagyobb baleset nem történt, ugyanis a férfinak sikerült átemelni a pórázt az érkező jármű felett, az autós pedig azonnal a fékre lépett és néhány méterrel arrébb megállt.

Székesfehérváron a kutyatartó nem volt a helyzet magaslatán. Nem sérült sem a kutya, sem az autó, tudtommal, a kutyasétáltató elismerte, hogy ő volt a hibás, de nem lett ügy, nem történt helyszínelés

– idézték a felvételt megosztó olvasójukat.

Láthatóan az autót vezető hölgy is hálát adott, hogy ennyivel megúszta mindenki az esetet – írja az autós portál, a nő ugyanis összetett kezekkel köszönte meg a szerencséjét, hogy végül nem az ő autója jelentette a kutya földi pályafutásának végét.